top of page

Waarom u voor Aldomet kiest:

Transparante & scherpe prijzen

JWP01329.jpg

Door de opgebouwde relaties met handelspartners in het binnen en buitenland, kunnen we u altijd scherpe concurrerende prijzen aanbieden.

Bij Aldomet houden we alles zo transparant mogelijk. Dat betekent een duidelijke factuur en een snelle afwikkeling van betaling.

Veel kennis en een flink netwerk. Dat is het voordeel van al 25 jaar in het vak zitten. Zo wordt alles voor u geregeld, opslag, transport, verwerking en administratie.

Waarom u voor Aldomet kiest:

Veel kennis en een flink netwerk. Dat is het voordeel van al 25 jaar in het vak zitten. Zo wordt alles voor u geregeld, opslag, transport, verwerking en administratie.

Scherpe prijzen

Vakundig

Alles geregeld

Transparant

DJI_0892.jpg

Uw handelspartner in metaal handel & recycling.

Aldomet 

Aldomet 

Onze expertise

Met jarenlange expertise (ruim 25 jaar) in de metaal branche is Aldomet een betrouwbare partner voor de in- en verkoop van aluminium en andere metalen zoals:

  • aluminium

  • zink

  • koper

  • lood

  • raffineer (sloop metalen)

  • roestvrijstaal (RVS)

  • staalijzer

Opslag/Containers

Wanneer u niet beschikt over een container of opslagruimte zijn er diverse maten containers van 1 m3 tot 40 m3 beschikbaar.


Deze containers worden op uw locatie geplaatst, en indien vol, getransporteerd en eventueel omgeruild voor een lege. Kleinere partijen metaal komt Aldomet op locatie ook graag bij u ophalen.

Certificaten

Voor het vervoeren, inzamelen, handelen en/of bemiddelen van bedrijfsafvalstoffen of gevaarlijke afvalstoffen beschikt Aldomet recycling over de volgende certificaten:

NIWO-VIHB vergunning: ZH522939XXHB
Vakdiploma Afvalstoffen nummer: 402801
MRF gecertificeerd

Deze certificaten en diploma's zorgen ervoor dat de opslag, de afvoer, het vervoer en de verwerking van diverse metalen met strikte veiligheidseisen en regels worden nageleefd.
Zo weet u zeker dat Aldomet alle producten verantwoordelijk en milieubewust opslaat, transporteert en verwerkt.

Prijzen

De metaalbranche is afhankelijk van vraag en aanbod. Doordat er wereldwijd veel gerecycled en geëxporteerd wordt fluctueren deze prijzen en is het daardoor lastig een prijsopgave te doen op deze site.


Door alle opgebouwde know-how en betrouwbare handelspartners in binnen- en buitenland geeft Aldomet u gegarandeerd altijd een goede en eerlijke prijs voor uw Ferro en Non Ferro producten.

Voor meer informatie kunt u het beste even bellen, whatsappen of E-mailen.
Alvast dank voor uw contact!

Waarom u voor Aldomet kiest:

Transparante & scherpe prijzen

Geen gesjoemel of schimmige praktijken.

Aldomet belooft u scherpe prijzen met duidelijke factuur. En dat met een  vakkundige en snelle afwikkeling. 

Door de opgebouwde relaties met nationale en internationale handelspartners beschikt Aldomet over een uitgebreid netwerk met goede afzetmogelijkheden voor alle metaalsoorten.

Specialist in Aluminium

Aldomet is, met name, zeer ervaren en gespecialiseerd in de in- en verkoop van aluminium. Ongeacht de vorm, de omvang, nieuw en/of oud aluminium, draaisel en producten zoals aluminium velgen.


Door de opgebouwde relaties met nationale en internationale handelspartners hebben we een een uitgebreid netwerk met goede afzetmogelijkheden voor alle metaalsoorten.

Grotere partijen recyclebaar metaal? Ook dat is geen enkel probleem. Alles wordt voor u geregeld zoals opslag, transport, verwerking en administratieve handelingen

bottom of page